O nama

Naša
Priča

Priča o Legionaru počela je 2013. godine na Rodosu, kad su Dejan i Klemen na plaži uz pivo tražili nove ideje. Nastala je ideja o osobi koja bi bila fizički jaka kao što je bila jaka vojska u davnim vremenima. “Legionar”? A zašto ne?! U rimsko doba legionari su bili pješadija rimske vojske a vojnici su na sebi nosili 35-40 kg tešku opremu. Sve to je zahtjevalo dobro fizičko stanje i kondiciju. I na taj način stvoreno je natjecanje legionar Challenge koje je bilo prvi put održano 2014. godine u Ljubljani a na kojem je sudjelovalo 200 natjecatelja.

U idučih nekoliko godinah su natjecanja održana na različitih lokacijah od Portoroža do Krvavca, Velenja. A u 2016. godini smo natjecanje održali u Hrvatskoj u Zagrebu.
Legionar Cahallenge natjecanje je namjenjeno ljudima koji se vole rekreirati. Ovom natjecanju dodali smo i natjecanje Legionar Battle koji znači natjecanje najboljih u funkcionalnim vježbama.
Svaki događaj treba brojnu ekipu pa su se Dejanu i Klemenu pridružili i brojni prijatelji i poznanici koji imaju svoje zadatke kod pripremanja ovog događaja. A najviše nam znače na ovakvim natjecanjima volonteri. Bez njihove pomoći organizacija takvog događaja je nemoguća. Volonteri nam pomažu pripremiti mjesto natjecanja, stazu, rade na registracijskom stolu ili usmjeravaju ljude.
Želite li se pridružiti ekipi volontera? Pišite nam i postanite volonter.

Naši
Ciljevi

Cilj zaštitnog znaka Legionar je pojedincima ponuditi kvalitetne treninge, događaje i sportsku opremu. Što znači sve za sport na jednom mjestu. I na taj način je moguće trenirati preko cijele godine u Legionar Gymu ili sudjelovati na seminarima ili radionicama o prehrani i kretanju.

I ti možeš imati kvalitetnu sportsku opremu koju upotrebljavamo u Gymu. Pogledaj web stranicu SHOPA i sigurno ćeš pronaći za sebe prikladne rekvizite ili odjeću.